El CASC promou una protesta contra l'actuació de la israeliana Noa a Sant Cugat


Temes relacionats

Xavier Escura: 'La concentració de boicot a l'actuació de Noa serà minoritària' ( 7/nov/09)


  • Comparteix:

L'actuació de Noa a la ciutat ha despertat les protestes d'alguns col·lectius

L'actuació de Noa a la ciutat ha despertat les protestes d'alguns col·lectius

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC), juntament amb la Xarxa Palestina i Boicot Preventiu, han convocat una concentració en protesta per l'actuació de la cantant israeliana Noa al Teatre-Auditori el 26 de novembre. Els col·lectius asseguren que la imatge de pacifista que promou l'artista no és compatible amb el seu suport explícit als bombardejos d'Israel a la franja de Gaza.

El CASC, juntament amb la Xarxa Palestina i Boicot Preventiu, preparen una concentració de protesta en contra de la presència a la ciutat de la cantant. Els col·lectius retreuen a l'artista el seu posicionament a favor dels bombardejos israelians a la Franja de Gaza ara fa deu mesos.

El membre del CASC José Fernando Mota argumenta així la protesta en contra de la presència de Noa a la ciutat.

José Fernando Mota

Noa estava d'acord amb els bombardejos sobre Gaza, acusant les víctimes de terroristes. Ven una imatge falsa de pacifista.










Fins el dia del concert, Mota espera que més col·lectius de la ciutat se sumin a la protesta per demostrar que a Sant Cugat hi ha 'molta gent a favor de la causa palestina'. Els convocants de l'acció volen demostrar que no tothom a Sant Cugat comparteix la tendència 'sionista' que, segons diuen, manifesta l'alcalde, Lluís Recoder.

José Fernando Mota

Volem demostrar que a Sant Cugat no tots som sionistes com l'alcalde, que hi ha gent que està amb el poble palestí.




Els col·lectius han convocat una concentració davant del Teatre-Auditori a partir de les vuit del vespre el dia del concert, el proper 26 de novembre.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Karlos Marx i Troski son jueus, Noa es una jueva respetable dintre i fora del moviment sionista. Soc socialista com els bons jueus, pero NO com HO Som el PSC ni el PSOE que no sabem que es el socialisme. I els comunistes que aprenguin dels grans jueus Marx i Troski i que deixin de ser com el dictador Stalin. VISCA LA NOA!!! SHALOM!!

Santcugatenc. Enviat el 7/nov/09


No hi ha pitjor atreviment que el que promou la ignorància infinita. A aquests analfabets funcionals els demanaria dues coses: 1.- Respecte per l'origen de la cantant: néixer a un lloc o a un altre no et fa millor ni ptijor i 2.- Que llegeixin una mica sobre la vida i les idees de la Noa. M'ofereixo a explicar-ho personalment si són incapaços de passar de la primera línia. Potser si ho entenen els caurà la cara de vergonya i marxaran a casa o, vés a saber, potser a Teheran.

John. Enviat el 7/nov/09


Per la Noa: "Si t’hem entès malament, digue'ns-ho. Digues clarament que no estàs a favor de l’atac israelià contra Gaza, que defenses els drets del poble palestí: els drets dels refugiats, el dret a la igualtat dels palestins ciutadans d’Israel, el dret dels palestins de Cisjordània i Gaza a no viure sota ocupació militar… i el seu dret de prendre decisions democràtiques."

ignorant de mena.... . Enviat el 7/nov/09


No en van tindre prou amb fer el ridícul en la festa de l´11 de Setembre. Es veu que l´ignorància mes supina i la cretinitat no es curen en quatre dies... perque es clar, els de Hamas si que son bons, oi?

maribel. Enviat el 7/nov/09


No defensem Hamàs, igual que no defensem CIU a Sant Cugat: simplement són els resultats electorals d'un territori donat. La campanya de Boicot a Israel neix com a resposta a la crida de més de 170 associacions de la societat civil palestina, tant dels Territoris Ocupats com de la diàspora i de diferents ideologies.

ignorant de mena.... . Enviat el 8/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.