El Pla Educatiu d'Entorn pren força amb una jornada carregada d'activitats


Temes relacionats

El Pla Educatiu d'Entorn proposa caminades populars en família ( 5/mar/05)

Més de 90 activitats configuren el Pla Municipal de Dinamització Educativa ( 8/set/06)

Sant Cugat s'adhereix al Pla Educatiu de l'Entorn per fomentar la cohesió social (23/feb/06)


  • Comparteix:

L'Ajuntament, el departament d'Educació, l'Associació de Veïns del Monestir i l'AMPA de l'escola Collserola organitzen aquesta tarda diverses activitats per donar a conèixer el Pla Educatiu d'Entorn. La iniciativa, impulsada pel consistori i la Generalitat, pretén millorar l'èxit educatiu dels infants i fomentar la cohesió social del sectors més desafavorits. Una gimcana, una presentació audiovisual, una mostra de mobilitat i un concert dels santcugatencs The Risas posaran en escena el pla als Jardins del Vallès.

El departament d'Educació i l'Ajuntament van signar fa tres anys el Pla Educatiu d'Entorn, que aquesta tarda prendrà força amb diverses activitats. L'objectiu de les dues administracions, l'Associació de Veïns del Monestir i l'AMPA del Collserola és donar corda al pla i preparen tres activitats que desenvoluparan al llarg dels tres trimestres d'aquest curs.

La primera cita és aquesta tarda amb una gimcana pels nens de fins a 12 anys organitzada pels caus i esplais de la ciutat. Un audiovisual, produït amb la col·laboració de Cugat.cat, i una mostra de mobilitat del barri de Sant Francesc, feta pels alumnes de l'institut Pla i Farreras, il·lustraran de forma educativa la proposta.

La dinamitzadora del Pla Educatiu d'Entorn, Joana Casteleiro, ha explicat en declaracions a Cugat.cat que l'objectiu és que les escoles s'obrin a l'entorn per proporcionar oportunitats als infants.

Joana Casteleiro

Les escoles s'obren a l'entorn, coneixen el seu barri i els nens estan més cohesionats. Volem donar oportunitats a tothom.



La membre de l'AMPA del Collserola Pilar Gefaell ha posat èmfasi en la comunicació que permet el pla entre l'Ajuntament, el govern, l'escola i els pares.

Pilar Gefaell

Es necessitava fer xarxa de comunicació entre l'Ajuntament, la Generalitat, els pares i l'escola: estàvem molt separats.


La jornada també comptarà amb un berenar amb xocolata i coca, i un concert dels santcugatencs The Risas a les vuit del vespre amb uns teloners sorpresa. Les activitats tindran lloc entre les cinc de la tarda i les deu de la nit als Jardins del Vallès, entre la carretera de Cerdanyola i el carrer Borrell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.