Jordi Puigneró: 'Tractar la corrupció a la jornada Ramon Barnils és molt adequat pels temps que corren'


Temes relacionats

La jornada Ramon Barnils analitzarà el tractament mediàtic dels casos de corrupció (24/nov/09)


  • Comparteix:

La jornada porta el nom del periodista Ramon Barnils

La jornada porta el nom del periodista Ramon Barnils

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, diu que la temàtica de la jornada de periodisme Ramon Barnils d'enguany és 'molt adequada pels temps que corren'. La jornada, que arriba a la tercera edició, analitzarà com els mitjans de comunicació informen dels casos de corrupció. Una taula rodona titulada 'Com els mitjans tracten els casos de corrupció' donarà la paraula a periodistes dels principals mitjans del país aquest dilluns al vespre al Museu.

La tercera edició de la jornada de periodisme Ramon Barnils se centra en el tractament que fan els mitjans de comunicació dels presumptes casos de corrupció.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, explica que la temàtica de la jornada d'enguany és molt adequada. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

És una temàtica de molta actualitat. Està molt bé que els mitjans de comunicació generin un debat i siguin autocrítics sobre el tema de la corrupció.


La taula rodona comptarà amb la presència del coordinador d''El matí de Catalunya Ràdio', Jofre Llombart, el cap d'informatius de Rac1, Joan Maria Morros, el responsable de la secció Ciutat de l''Avui', Albert Balanzà, i el col·laborador del setmanari 'Directa' i 'Vilaweb', David Fernández. Els ponents aportaran el seu punt de vista sobre la difusió dels presumptes casos de corrupció actuals, com el cas Gürtel, Pretòria i Millet.

La jornada està organitzada per Cugat.cat i el grup de periodistes Ramon Barnils amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Museu Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.