Intercanvi d'experiències dels serveis socials i d'atenció de Vitòria i Sant Cugat


  • Comparteix:

Carmela Fortuny amb la seva estada a Vitòria

Carmela Fortuny amb la seva estada a Vitòria

L'Ajuntament intercanvia coneixements amb els serveis socials i d'atenció a la infància de Vitòria-Gasteiz. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha viatjat a la ciutat basca per discutir amb autoritats de la ciutat les mesures preventives i aquelles que assegurin els drets individuals i col·lectius de la infància i l'adolescència. La trobada s'emmarcava en el Congrés Nacional de Polítiques Locals d'Infància i Adolescència de Vitòria.

En la seva estada a Vitòria, Fortuny, s'ha reunit amb l'alcalde de la ciutat, Patxi Lazcoz i ha mantingut entrevistes amb els responsables dels serveis socials i d'atenció a la infància. A més, ha intercanviat opinions amb el pedagog Francesco Tonucci sobre la seva teoria de 'la ciutat dels nens'. Aquesta proposta, que pren els nens com a paràmetre, pretén treballar cap a una nova filosofia de govern ciutadà que pugui construir una ciutat on els infants puguin viure com a ciutadans autònoms i participatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.