Bombolles de sabó gegants per a La Marató de TV3


  • Comparteix:

Centenars de bombolles de sabó han omplert aquest dissabte la plaça Doctor Galtés amb l'objectiu de donar a conèixer La Marató de TV3. Els santcugatencs han anat apropant-se esglaonadament a la plaça per participar d'aquesta original activitat on els més petits han estat els protagonistes. Els diners recaptats amb aquesta iniciativa aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3 que enguany es dedica a les malalties minoritàries.

L'organitzador de la proposta, Salvador Robert, ha destacat la bona participació dels santcugatencs a l'activitat i ha remarcat que el més important és donar a conèixer La Marató de TV3 que comença aquest diumenge.

Salvador Robert

Estem contents amb la participació. Per nosaltres és important donar a conèixer La Marató de TV3. Ha estat un acte entranyable.









La proposta a Sant Cugat se suma així a centenars d'activitats que han anat fent-se al llarg d'aquestes darreres setmanes a diferents poblacions catalanes amb l'objectiu de recaptar diners per la investigació de les malalties minoritàries.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.