L'Ajuntament cancel·la la festa de Cap d'Any del PAV2 per qüestions de seguretat


  • Comparteix:

Interior de les instal·lacions del pavelló 2

Interior de les instal·lacions del pavelló 2

L'Ajuntament no organitzarà, finalment, la festa de Cap d'Any a un dels pavellons de la Rambla del Celler, com estava previst, perquè 'la normativa en matèria de seguretat ha canviat' i no es permet utilitzar aquest espai municipal. Ho ha dit la regidora de Joventut, Esther Salat, que ha afegit que a dues setmanes vista no es pot trobar un altre equipament per celebrar aquesta festa.

La festa de Cap d'Any s'havia de fer enguany a un dels pavellons de la Rambla del Celler, com ja s'havia fet en altres ocasions. La secretaria de l'Ajuntament ha alertat, però, a la regidoria de Joventut, organitzadora de l'esdeveniment, que la normativa de seguretat en equipaments poliesportius ha variat i que ara no es pot fer en aquest espai.

Arran d'aquesta situació l'Ajuntament ha decidit cancel·lar la festa de Cap d'Any. Ho ha explicat la regidora de Joventut, Esther Salat.

Esther Salat

La nova normativa en matèria de seguretat ha canviat i no és possible fer-ho en aquest espai. No hem tingut més remei que paralitzar la programació.




Segons Salat, el pavelló 2 de la Rambla del Celler 'no és un equipament que estigui habilitat per acollir actes massius com un concert o festes de Cap d'Any'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.