L'alcalde emplaça la població a encarar el 2010 amb optimisme


  • Comparteix:

Els llums de Nadal anuncien la proximitat de les festes

Els llums de Nadal anuncien la proximitat de les festes

L'alcalde fa una crida a encarar l'any 2010 amb esperança per superar les conseqüències de la crisi econòmica. En el tradicional missatge de Nadal, Lluís Recoder mostra l'esperança que aviat la societat albiri el final del túnel del context econòmic. Mira el missatge a Cugat tv

Recoder ha refermat el compromís de la ciutat en la lluita contra la crisi en dues vessants: d'una banda, la potenciació de les partides de polítiques socials per apaivagar els efectes negatius de la situació entre la ciutadania i, de l'altra, les polítiques de promoció econòmica per crear ocupació i teixit empresarial. En aquest context, l'alcalde ha posat com a exemples els premis que, recentment, l'Ajuntament ha rebut de l'Institut Europeu de Sector Públic i de l'ONG Transparència Internacional com a compromisos per millorar la ciutat.

Recoder també ha subratllat els valors que es fan més importants en els mals moments, com la crisi.

Lluís Recoder

En moments de dificultats, els llaços invisibles que ens uneixen són més importants que mai.


Recoder també ha animat els santcugatencs a gaudir de l'Envelat, que estrena ubicació a la plaça d'Octavià, i de la resta d'activitats de Nadal que es viuen al centre i als districtes de la ciutat. Segons l'alcalde, la manera com Sant Cugat viu aquest període de l'any demostra la vitalitat del municipi.

Lluís Recoder

Moltes de les activitats que s'organitzen a Sant Cugat sorgeixen de gent que vol que el poble que hi ha dins de la ciutat continuï viu.


En el missatge, Recoder també demana als santcugatencs que facin les compres de Nadal als comerços de la ciutat i, al mateix temps, que generin el mínim de residus possible. En aquest sentit, l'alcalde recomana a la ciutadania fer servir paper de diari per embolicar els obsequis, tal com promou una campanya municipal, i a reciclar el màxim possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.