Una auca promou la responsabilitat compartida a la llar durant les festes nadalenques


  • Comparteix:

L'auca posa de manifest el treball no remunerat de les dones a la llar

L'auca posa de manifest el treball no remunerat de les dones a la llar

Promoure la igualtat de gènere a la llar és l'objectiu d'una auca editada per l'Ajuntament. L'auca, que és obra de Carolina Camañares i es pot aconseguir als comerços i mercats de la ciutat, posa de manifest la feina no remunerada que fan les dones per afavorir la igualtat en les tasques de la llar. La iniciativa forma part d'una campanya de sensibilització per fomentar la responsabilitat compartida en l'àmbit domèstic i compta amb la col·laboració de la Federació de Comerciants de Sant Cugat.

Aquesta auca, elaborada per la doctora en Belles Arts Carolina Camañares, vol ser una eina perquè es reconegui i es valori la feina que fan les dones a la llar. La iniciativa és part de la campanya 'I tu què faras?', que té com a objectiu canviar hàbits i costums entre la ciutadania perquè s'afavoreixi la igualtat del repartiment de tasques domèstiques.

L'Ajuntament ha editat 5.000 exemplars de les auques que es poden aconseguir de forma gratuïta als comerços i mercats municipals de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.