La Creu Roja de la ciutat augmenta un any més l'afluència d'infants en l'entrega de cartes als patges reials


Temes relacionats

Les entitats de la ciutat escriuen al Reis Mags (26/des/09)


  • Comparteix:

Més de 200 infants han entregat les seves cartes als representants reials que han visitat les instal·lacions de la Creu Roja aquest dissabte. L'organització s'ha mostrat satisfeta amb l'augment d'afluència de participants que ja tenen aquest punt com un referent a l'hora de donar la carta als patges. En aquest acte, la Creu Roja ha anunciat que estrenaran carrossa per la cavalcada de Reis.

El president de la Creu Roja de la ciutat, Enric Martínez, ha valorat l'augment d'infants que entreguen les seves cartes a la seu de l'entitat.

Enric Martínez

Hem notat un increment de nens en els últims anys tot i que han augmentat els punts de recollida de cartes a la ciutat.



Com ja és tradicional, la Creu Roja participarà a la cavalcada de Reis. El membre de la Creu Roja, Jordi Muñoz, explica com s'organitzaran els voluntaris durant la rua.

Jordi Muñoz

Alguns voluntaris aniran en ambulànica; uns altres, disfraçats a la carrossa; i la resta, supervisaran que ningú prengui mal.



Aquest any la Creu Roja de la ciutat presenta una nova carrossa. Els voluntaris no han volgut revelar l'estil de la nova estructura perquè sigui una sorpresa per als santcugatencs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.