Via Vallès creu que l'AP-7 no ha de marcar el límit de l'Àrea Metropolitana de Barcelona


  • Comparteix:

L'AP-7 passa per la nostra ciutat

L'AP-7 passa per la nostra ciutat

L'associació Via Vallès considera que l'abast físic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) recollit en l'avantprojecte de llei del govern hauria d'anar més enllà de l'AP-7. La plataforma ha presentat una al·legació al text, ja que creu que la limitació territorial que fa de la zona no respon a la realitat i no respecta el 'continu urbà'.

Via Vallès assegura que l'avantprojecte de llei de l'AMB situa l'AP-7 com a límit del territori, com feia l'antiga corona metropolitana. L'única diferència és que el text inclou Badia i Barberà del Vallès. La plataforma considera que l'AP-7, que passa per la nostra ciutat, no és una frontera, sinó que és la 'nova gran via de la Barcelona interior'. Per aquest motiu, Via Vallès ha presentat una al·legació a l'avantprojecte ja que creu que la futura AMB hauria d'arribar fins on ho fa 'l'àrea d'influència de Barcelona' i respectar el 'continu urbà'. Joan Saborido és president de Via Vallès. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Saborido

La B-30 o l'AP-7 no és una frontera, és la nova gran via de la Barcelona interior, el plantejament del text no respon a la realitat actual.




Un exemple de fins on creu Via Vallès que hauria d'arribar l'àrea metropolitana el trobem als voltants de la nostra ciutat, com explica Saborido.

Joan Saborido

Entenem que hi ha un continu urbà entre Sant Cugat i Rubí, no entenem perquè Rubí no ha d'estar dins l'Àrea Metropolitana de Barcelona.





Via Vallès va presentar l'al·legació a l'avantprojecte de llei el 4 de gener i aquest dilluns l'ha explicat en roda de premsa a Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.