El santcugatenc Lluís Comerón, degà en funcions del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya


  • Comparteix:

Lluís Comerón en una imatge d'arxiu (Font: Coac)

Lluís Comerón en una imatge d'arxiu (Font: Coac)

El santcugatenc Lluís Comerón serà a partir de dimarts degà en funcions del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (Coac). Comerón, fins ara vicedegà de l'organisme, substitueix Jordi Ludevid, que renuncia perquè el novembre passat va ser elegit president del Consell Superior dels Col·legis d'Arquitectes d'Espanya. El nou degà és el responsable d'un despatx de nou persones a la nostra ciutat.

Lluís Comerón ha estat fins ara president de la demarcació de Barcelona del Col·legi d'Arquitectes i, conseqüentment, també vicedegà del col·legi en l'àmbit nacional. Ara, assumeix el càrrec de degà en funcions fins el maig, quan es convocaran eleccions al col·legi. El mateix Comerón ha avançat a Cugat.cat que pensa presentar-se als propers comicis per continuar amb el projecte engegat fa més de tres anys.

Lluís Comerón

El projecte de transformació de col·legi és a mig termini i planteja canvis a fons que ja han començat, amb la influència de la crisi sobre la professió.



El fins ara vicedegà ha explicat fins on arriba el canvi que s'està produint el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i què s'ha de modificar.

Lluís Comerón

El col·legi ha de primar, ha de ser més àgil i ha de millorar la seva competència i eficàcia empresarial.


Comerón ha guanyat diversos concursos de projecció d'equipaments públics culturals, educatius i d'atenció primària. A més, ha projectat i dirigit els treballs d'habitatges, oficines i aparcaments a Barcelona i a les comarques del Maresme i del Vallès Occidental i Oriental. El futur degà també és professor a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), amb seu a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.