Els carrers Colom i Saragossa llueixen un nou aspecte després de la seva remodelació


Temes relacionats

La urbanització del carrer Vallès, finançada pel FEIL, s'allarga fins a finals de mes ( 7/gen/10)

Sant Cugat es decanta per dedicar la totalitat del segon FEIL a inversió (29/oct/09)

Els partits veuen amb bons ulls la reorientació del Fons Estatal d'Inversió Local (28/oct/09)


  • Comparteix:

La remodelació dels carrers Cristòfor Colom i Saragossa millora l'estètica i la funcionalitat de les dues vies, que presentaven un aspecte envellit. L'actuació urbanística, que forma part del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL), s'ha centrat en l'ampliació de les voreres, la renovació de la xarxa de clavegueram, la instal·lació de bancs i arbres i la millora de l'enllumenat. Els veïns, que s'han mostrat contents amb les reformes, han inaugurat aquest dissabte les millores dels carrers, que han costat més d'un milió d'euros.

Les obres del carrer Cristòfor Colom, situat al costat de la plaça de La Unió, han consistit en l'ampliació de les voreres, la instal·lació d'arbrat, la millora de l'enllumenat, el soterrament dels contenidors i la renovació de la xarxa de clavegueram. L'actuació del carrer Saragossa de Mira-sol ha estat semblant i ha contemplat, a més, la desaparició dels posts elèctrics que eren un obstacle a l'hora de caminar per la via. La inversió del carrer Colom ha estat de 400.000 euros, mentre que al carrer Saragossa s'hi han destinat 700.000 euros.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica a Cugat.cat quina ha estat la inversió per remodelar els dos carrers.

Lluís Recoder

S'ha fet una inversió molt important amb el FEIL. El procés ha provocat alguns problemes entre els veïns, però ho han portat amb molta paciència.


Els veïns s'han mostrat molt satisfets amb la remodelació dels dos carrers, encara que en un inici les obres han causat alguns problemes d'accés. El sector del comerç del carrer Saragossa, però, s'ha queixat que no es pugui aparcar a la via ja que això perjudica molt les vendes.

Veïns

Realment era difícil caminar per les voreres. / Han posat arbres, contenidors, les voreres són molt maques. / Han de facilitar aparcar, perquè si no faran que tanqui el meu negoci.


L'acte inaugural de la remodelació de les obres del carrer Colom ha tingut lloc aquest dissabte al matí a la plaça La Unió, mentre que la inauguració del carrer Saragossa s'ha fet a la plaça Sant Cugat de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.