El Consorci de Turisme del Vallès Occidental edita en paper la Guia de Museus de la comarca


  • Comparteix:

La subseu del Museu del Monestir surt a la guia

La subseu del Museu del Monestir surt a la guia

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental ha editat en paper la Guia de Museus de la comarca, que inclou les seus del Museu de Sant Cugat del Monestir i la Casa Aymat. La guia, que des de mitjans de 2009 es pot consultar en format electrònic, s'incorporarà a la col·lecció de llibrets monogràfics sobre turisme comarcal que edita l'ens de promoció turística.

La Guia de Museus inclou una descripció de 18 museus que es poden visitar actualment al Vallès Occidental. El document destaca que la Casa Aymat, una de les subseus del Museu de la nostra ciutat, és 'l'únic a Catalunya dedicat al tapís contemporani'. La guia també cita la seu del Monestir i explica que 'té l'objectiu de promoure la recerca, la conservació i la difusió del patrimoni històric, artístic i cultural de Sant Cugat des d'un punt de vist ampli i multidisciplinari'.

Fins ara, el Consorci de Turisme ha publicat les guies 'Llocs amb Encant i Festes Úniques' i 'Itineraris Culturals i Turisme Actiu al Vallès Occidental'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.