L'EMD va netejar fa cinc anys la finca incendiada on una veïna acumulava brossa


Temes relacionats

Un incendi crema un magatzem a la rambla Jacint Verdaguer de Valldoreix (28/gen/10)


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix va netejar l'any 2005 la finca de la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer que s'ha incendiat aquest dimecres. L'administració valldoreixenca va actuar amb autorització judicial després de les denúncies veïnals, que havien alertat de l'acumulació de brossa a la vivenda, possiblement per un cas de síndrome de Diògenes. L'EMD assegura que, des d'aquella actuació, no ha rebut més queixes ciutadanes.

L'actuació de l'EMD es va fer el maig del 2005, després de les queixes veïnals i amb un auto judicial per poder accedir a la finca i a la vivenda. Les feines van consistir a netejar i buidar tant el solar com l'interior de la casa, habitada per una dona que, possiblement, pateix la síndrome de Diògenes, un transtorn que provoca aïllament social i acumulació d'objectes i brossa.

El vocal de Medi Ambient de l'EMD, Pau Alonso, ha explicat a Cugat.cat que des del 2005 no consta cap denúncia en ferm.

Pau Alonso

Al 2005 vam rebre queixes i vam netejar el material acumulat a la casa. Des d'aleshores no ens consta cap queixa documentada.


D'altra banda, l'EMD considera que tant l'Ajuntament de la ciutat com la Policia Local hauria d'haver alertat de l'incident a l'administració territorial amb més celeritat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr Alonso no parli sense coneixament de causa al dir que no consta cap denuncia en ferm.Que vol dir en ferm?. Li tenim que dir a vosté en persona?. No val la Policia Municipal o ADFo a la recepció de la EMD ,per ejemple. No mes demagogia.

david. Enviat el 29/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.