La restauració del Pont de Can Borrell s'inaugurarà per Sant Medir


Temes relacionats

Sant Medir llueix sense arbres caiguts i a punt per a la celebració de l'aplec ( 8/feb/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'aplec de Sant Medir de l'any 2008

Imatge d'arxiu de l'aplec de Sant Medir de l'any 2008

El remodelat pont de Can Borrell s'inaugurarà durant l'aplec de Sant Medir. Els participants del tradicional recorregut comptaran amb una nova via d'accés a l'ermita des de Cerdanyola. Les entitats de la ciutat, encapçalades pels Castellers, els Geganters, els Banderers i els Escolans del Monestir, seran com cada any les protagonistes de la cita.

Els Gegants de Sant Cugat iniciaran a les vuit del matí la pujada a l'ermita de Sant Medir des de la plaça d'Octavià, indret que també serà l'escenari de la tradicional xocolatada a partir de les nou. A tres quarts de deu, els Banderers, enguany el Rotary Club de Sant Cugat, faran un petit recorregut pel centre de la ciutat abans d'emprendre la marxa cap a l'ermita. L'alcalde, Lluís Recoder, rebrà la comitiva a les deu del matí a la plaça Barcelona.

Com a novetat, aquest any els participants a l'aplec tindran una nova via d'accés a l'ermita des de Cerdanyola amb el pont de Can Borrell, que ja s'ha acabat de remodelar. Ho ha explicat a Cugat.cat el membre de la Penya Regalèssia Victorià Ranera.

Victorià Ranera

L'Ajuntament té la intenció d'inaugurar el pont situat al principi del camí de Can Borrell durant la diada.


A partir del migdia, la plaça de l'ermita de Sant Medir començarà a rebre els participants amb una ballada de sardanes. Els primers en arribar seran els Geganters, seguits dels Banderers, que faran el seu habitual lliurament de les banderes a l'alcalde. Els Escolans del Monestir, els Castellers i la Cobla Contemporània amenitzaran el final del dia, que acollirà una barbacoa perquè els caminants agafin forces.

D'altra banda, l'ermita ja està a punt per a la celebració de l'aplec, després que s'hagin retirat les branques i vegetació que obstruïen certs punts del camí i els accessos a causa de la ventada. La Penya Regalèssia visita cada dissabte la zona per condicionar-la i tenir-la a punt de cara el 3 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.