El CAC convida Cugat.cat a difondre el seu model de transformació multimèdia


Temes relacionats

Anna Pruna visita Cugat tv ( 2/des/09)

Ramon Font, president del CAC: 'Cugat.cat és un dels models a seguir per la seva innovació' (27/oct/09)

Tresserras situa Cugat tv com a model a seguir (26/oct/09)


  • Comparteix:

Cugat.cat participarà en unes jornades sobre periodisme i noves tecnologies que organitzarà el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) al juny. L'ens ha convidat el grup multimèdia de Sant Cugat després d'una visita de quatre consellers del CAC, aquest divendres, a les instal·lacions de Cugat.cat. Segons el responsable de l'àrea de noves tecnologies del CAC, Josep Pont, el procés de conversió que ha fet Cugat.cat és un exemple a seguir per altres mitjans de comunicació del territori.

Un dels consellers del CAC, Josep Pont, ha explicat que el model de Cugat.cat -que engloba ràdio, diari electrònic i televisió per Internet- és un bon exemple a posar en unes jornades dedicades a les noves tecnologies.

Josep Pont

Estem preparant una jornada per oferir diversos models que per nosaltres són viables i que són exemples a seguir com és el cas de Cugat.cat per oferir-los a la resta del territori.




Pont ha afegit que la televisió per Internet, com Cugat tv, és un dels camins que 'impactarà més fort en el mercat de la comunicació'.

La visita dels quatres consellers del CAC a Cugat.cat se suma a altres visites institucionals com les que han fet ens els últimes mesos el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, el president del Consell Audiovisual de Catalunya, Ramon Font i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna. Tots ells han posat Cugat.cat com a model a seguir en matèria d'innovació .




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.