Crítiques a l'equip de govern per la nevada al consell de districte de les Planes


Temes relacionats

El Ferran i Clua obrirà demà amb normalitat un cop solucionada l'avaria a la calefacció (11/mar/10)

Sant Cugat entra en fase de pre-alerta i recupera progressivament la normalitat (11/mar/10)

El subministrament elèctric està absolutament normalitzat, segons Fecsa-Endesa (11/mar/10)

Totes les línies d'autobús urbà ja funcionen amb normalitat (11/mar/10)


  • Comparteix:

El consell de districte només ha tractat les qüestions relacionades amb els efecets de la nevada

El consell de districte només ha tractat les qüestions relacionades amb els efecets de la nevada

Veïns de les Planes es queixen de la gestió de l'equip de govern davant els efectes de la nevada d'aquest dilluns. Segons han dit alguns veïns en el consell de districte d'aquest dimecres, les brigades municipals destinades a les Planes no van ser suficients per retirar la neu dels accessos principals ni per repartir la sal pels carrers. L'equip de govern, de la seva banda, ha defensat la seva gestió al·legant que s'han destinat 21 persones al districte durant la nevada i els dies posteriors amb màquines llevaneus, repartint sal i retirant arbres i branques caiguts a la calçada.

Les queixes veïnals recollides en el consell de districte de les Planes han anat totes en una mateixa direcció: la falta de planificació i organització de les brigades municipals. Els veïns han dit que no tots els carrers principals d'accés al districte van quedar nets durant el dia de la nevada ni l'endemà.

El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de les Planes, Vicenç Valls, considera que la caiguda d'arbres es podria haver evitat si es fes un manteniment de la zona durant l'any.

Vicenç Valls

Una nevada com aquesta no és del tot previsible. Però sí que es poden fer accions abans, com fer el seguiment d'arbres que poden caure.


La presidenta del consell de districte, Marta Subirà, ha explicat als veïns les actuacions que l'equip de govern va decidir dur a terme. Subirà ha recordat que amb la forta ventada de fa un any hi va haver un miler d'incidències a Sant Cugat, mentre que en la nevada d'aquesta setmana no han arribat a les 200.

La presidenta ha remarcat les prioritats del consistori a l'hora d'actuar als carrers i districtes de la ciutat.

Marta Subirà

La prioritat per part dels serveis tècnics era obrir les vies principals d'accés. Aquí a primera hora de dilluns ja hi havia màquines.


L'oposició ha proposat crear un grup de treball amb Protecció Civil per poder informar als veïns i millorar les actuacions en futures nevades i ventades.

El consell de districte s'ha dedicat exclusivament als efectes de la nevada, i l'ordre del dia previst en un inici s'ha ajornat per la propera trobada. La presidenta ha explicat que es convocarà un consell de districte properament per tractar els temes pendents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.