El termini per sol·licitar permisos d'instal·lació de fogueres de Sant Joan finalitzarà el 16 de juny


  • Comparteix:

Fins el 16 de juny es poden sol·licitar els permisos a l'Ajuntament per fer una foguera de Sant Joan. Les autoritzacions es concediran després que tècnics municipals, Policia Local i Bombers de la Generalitat inspeccionin la zona i determinin que reuneix les condicions de seguretat necessàries.

Els ciutadans que aquesta revetlla de Sant Joan desitgin fer una foguera han d'adreçar una instància a l'Ajuntament abans del dia 16. Les fogueres, però, hauran de complir unes normes de seguretat com ara estar ubicada a menys de 15 metres de les façanes i dels cotxes estacionats, no col·locar-les sota les línies elèctriques o telefòniques i que no tanqui el pas als vehicles d’urgència.

A més, es recomana eliminar tots els matolls, pinassa i d'altres materials susceptibles d'incendiar-se, en un cercle de seguretat de, com a mínim, 10 metres al voltant.

Recordem que durant la revetlla està prohibit llençar coets, globus o altres artefactes que continguin foc a menys de 500 metres del bosc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.