L'Ajuntament i el Parc de Collserola recomanen evitar els camins de Collserola aquest cap de setmana


Temes relacionats

La nevada també ha colpejat el Pi d'en Xandri (12/mar/10)


  • Comparteix:

Camí cobert de neu al Parc de Collserola

Camí cobert de neu al Parc de Collserola

L'Ajuntament i el Consorci del Parc de Collserola recomanen a la ciutadania que s'abstinguin de passejar per la serra aquests dies pels riscos derivats de la nevada de dilluns. Tant el consistori com l'organisme han demanat als usuaris que extremin les precaucions fins que s'acabin les tasques de manteniment als camins de Collserola que es portaran a terme aquest cap de setmana.

Amb motiu de la nevada de dilluns es portaran a terme, al llarg del cap de setmana, tasques de manteniment als camins de Can Borrell a Sant Medir, de Can Borrell a Sol i Aire i al camí de la Torre Cendrera. Per aquest motiu, tant l'Ajuntament com el Consorci del Parc de Collserola recomanen als usuaris evitar els camins de Collserola. Al llarg d'aquests dies, l'Ajuntament ha resolt un total de 205 incidències relacionades amb els arbres caiguts i malmesos, un 93% del total d'incidències rebudes. La majoria d'aquests arbres, de l'espècie del pi blanc, són de propietats privades que han afectat les vies públiques.

L'endemà de la nevada el Parc de Collserola va iniciar els treballs per pal·liar els efectes del temporal, però les tasques forestals s'allargaran encara força dies. De moment, la prioritat és actuar a l'entorn dels nuclis habitats i els equipaments del Parc. En una segona fase s'incidirà sobre els itineraris senyalitzats i les fonts.

Durant aquests dies, tant el Centre d'Informació del Parc, a Vallvidrera, com el Centre d'Educació Ambiental de Can Coll, al terme de Cerdanyola, restaran oberts al públic amb normalitat. En canvi, continuaran tancats els itineraris senyalitzats dels voltants d'aquests dos centres, que encara no estan en condicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.