Joventuts polítiques i entitats donen suport a la creació del Consell Local de Joves


  • Comparteix:

Les entitats i joventuts polítiques veuen amb bons ulls el Consell Local de Joves

Les entitats i joventuts polítiques veuen amb bons ulls el Consell Local de Joves

Les branques juvenils dels diferents partits polítics de la ciutat es plantegen la creació d'un Consell Local de Joves. El membre de la JSC David Gutiérrez, que ha entrat al Secretariat del Consell Nacional de la Joventut, s'ha proposat activar aquesta plataforma a la ciutat. Les joventuts polítiques han avançat que les entitats també formarien part d'aquest projecte.

El Consell Local de Joves seria l'extensió municipal del Consell Nacional de la Joventut, la plataforma independent que treballa per fomentar l'associacionisme juvenil per sumar esforços i millorar la situació dels joves.

El membre de les joventuts socialistes i del Secretariat del Consell Nacional de la Joventut, David Gutiérrez, explica la proposta.

David Gutiérrez

Ens posarem a treballar per crear un Consell Local de Joventut per tenir un interlocutor molt clar davant l'ajuntament.


La JNC, les JERC i la JEV han vist amb bons ulls la proposta de Gutiérrez, que ja s'havien plantejat en altres moments. Aquestes són les impressions dels membres d'aquestes formacions.

Joventuts polítiques

Els JEV apostem per crear aquest consell. / Per part de les JNC respondrem i col·laborarem. / Des de les JERC creiem que serà molt profitós.



A més dels grups polítics, el Consell Local de Joves també obre les portes a entitats. Diables, l'Assemblea de Joves i l'Esbart han donat el seu suport al futur Consell Local de Joves, tot i que han demant més informació. Les diferents entitats han coincidit en destacar la necessitat de crear aquest tipus d'organitzacions que permetin la cohesió de diferents plataformes perquè el pes del jovent agafi més força.

Entitats

És interessant, hi donem suport. / És important que els joves estiguin representats en aquest poble. / Qualsevol iniciativa que surti dels joves està bé.



Les entitats i joventuts polítiques consultades per Cugat.cat s'han mostrat entusiasmades amb la proposta, tot i que encara no s'ha donat el primer pas cap a la seva materialització.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.