Comencen les obres d'arranjament de l'aparcamanet de l'avinguda Montserrat Roig a Mira-sol


  • Comparteix:

Les obres permatran crear 37 places per a vehicles / Font: Localpres

Les obres permatran crear 37 places per a vehicles / Font: Localpres

L'àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres d'arranjament de l'aparcament de sorra situat a la cruïlla de l'avinguda Montserrat Roig i el Camí de Sant Cugat al Papiol, a Mira-sol. Els treballs serviran per pavimentar el terreny i crear 37 places d'aparcament per turismes i motocicletes, així com per instal·lar una columna d'enllumenat i jardineres. Les obres, que està previst que finalitzin al juny, tenen un cost total de 40.000 euros i es finançaran amb diners del pressupost de lliure disposició del districte de Mira-sol.

L'Ajuntament ha començat les obres de pavimentació del terreny que hi ha al costat de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Mira-sol, que s'utilitza com aparcament. El terreny, que fins ara era de terra, es pavimentarà i permetrà així la creació de 37 places d'aparcament. En total, n'hi haurà 28 per turismes, dues per minusvàlids i 7 per motocicletes.

A banda, els treballs serviran per instal·lar una columna d'enllumenat amb projectors i construir jardineres al voltant de l'aparcament. L'empresa Carlos Martínez S.L és l'encarregada de les obres, que tenen un cost de 40.000 euros. Està previst que les tasques d'arranjament finalitzin a mitjans de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.