Detingut el propietari d'un bar de Sant Cugat acusat de frau amb targetes clonades


Temes relacionats

Mossos d'Esquadra alerta als comerciants de possibles estafes amb targetes de crèdit duplicades (14/mar/10)

Desarticulat un grup d'estafadors amb targetes clonades que actuava al Vallès ( 9/feb/10)


  • Comparteix:

L'operació l'ha dirigit la Guàrdia Civil

L'operació l'ha dirigit la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut cinc persones acusades de cometre un frau per valor de 27.000 euros amb targetes clonades a establiments de Sant Cugat i Vilanova i la Geltrú. Segons els investigadors, un dels detinguts és propietari d'un restaurant de la nostra ciutat que hauria accedit a fer cobraments d'imports elevats a canvi d'una part dels diners.

Segons la Guàrdia Civil, la investigació va descobrir que al restaurant santcugatenc constava un pagament superior a 6.200 euros, molt per sobre de les quantitats que habitualment factura l'establiment. Alertats per aquest fet, els agents van seguir el fil i van trobar altres pagaments desorbitats al mateix establiment entre els mesos de novembre i març, sumant un total de 18.500 euros en diversos pagaments amb targetes de crèdit.

El portaveu de la Guàrdia Civil a Barcelona, Francisco Botana, explica com les investigacions van conduir els agents fins a la nostra ciutat.

Francisco Botana

La investigació d'una presumpta estafa a Vinaròs ens ha conduït fins a Vilanova i la Geltrú i un restaurant de Sant Cugat.



Un altre dels cinc detinguts està buscat per la justícia italiana, segons ha confirmat la Guàrdia Civil, que el situa com el cervell de la xarxa. Els arrestats haurien comprat targetes de crèdit clonades al mercat negre italià i les haurien fet servir per fer compres a diversos municipis de l'àrea metropolitana, entre ells Sant Cugat, i també a Vinaròs, al País Valencià.



  • Comparteix:

COMENTARIS

¿Dónde están los comentarios de esta noticia?. ¿Nadie comenta?. ¿Guardan las opiniones en una base de datos?. ¿Con qué fin?. ¿todos los lectores envían comentarios poco apropiados y reiteradamente violan las normas de esta Web y, consecuentementes, Vds. lo suprimen y les cancelan el derecho de publicación a esos usuarios, llegando a la situación actual: No se ven comentarios en inguna de las noticias?

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 29/abr/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.