El 4t 'Mercat de Puces' de l'escola la Floresta reuneix una cinquantena de participants de totes les edats


  • Comparteix:

Una cinquantena de pares, mares i alumnes de l'escola la Floresta s'han aplegat aquest diumenge al pati del centre per celebrar la 4a edició del 'Mercat de Puces'. Una desena de paradetes amb joguines, roba i altres productes de segona mà han servit perquè els infants es desfessin d'aquells objectes que ja no fan servir i n'adquirissin d'altres per un preu simbòlic que ha rondat l'euro.

Tot i que la iniciativa ha arribat a la 4a edició amb prop d'uns cinquanta participants, les organitzadores del mercat, Àstrid Clusca i Belén Navarrete, segueixen marcant-se el repte d'augmentar la participació.

Organització

La participació encara és un repte, tot i que cada cop ve més gent i hi ha més paradetes. / Ens falta gent que vingui a passejar i a comprar.


La desena de paradetes oferien roba per a grans i petits, joguines, cartes i complements, entre d'altres. Els més menuts expliquen quins productes han posat a la venta.

Infants

Llibres, nines, pel·lícules, roba. / Les pel·lícules es venen bé. / Màgia, puzzles, cartes. / Ninus, animals de peluix i un casc de bomber.



Tot i que en un primer moment s'han fixat preus simbòlics que anaven de tres a un euro, a mesura que ha passat el matí han anat rebaixant el preu de les peces fins que alguns dels venedors, sobretot els més petits, han decidit fer un descompte del 100% als seus productes i regalar-los entre els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.