El santcugatenc Pau López rodarà la setmana vinent el seu primer curtmetratge


  • Comparteix:

El santcugatenc Pau López rodarà la setmana vinent el seu primer curtmetratge emparat per l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) de la qual n'és alumne. Aquest projecte forma part de la desena de treballs que l'ESCAC ha seleccionat i als quals ha atorgat una subvenció.

El santcugatenc, estudiant de quart curs de l'ESCAC, començarà la setmana vinent el rodatge del seu curtmetratge en terres castellano-manxegues. 'Parèntesi' és el títol d'aquest projecte que comptarà entre d'altres amb la col·laboració de l'actor Joan Pera. El curt pretén reflexionar sobre les relacions familiars a partir del viatge d'un pare i el seu fill tal i com explica en Pau.

Pau López

Entre pares i fills, o entre persones que s'estimen, pot haver-hi relacions terribles


Un jurat format per personalitats relacionades amb el món del cinema han estat els encarregats de seleccionar una desena de curts d'entre la cinquantena que es van presentar. Tots ells, han rebut una subvenció de 9,500 euros per poder-se realitzar. Un cop finalitzats, l'ESCAC s'encarregarà de fer arribar els curtmetratges al màxim nombre de festivals possibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.