El model de ciutat 'verda i innovadora' de Sant Cugat capta l'atenció d'empresaris taiwanesos


  • Comparteix:

Empresaris taiwanesos i alts càrrecs del ministeri d'Economia de l'illa han conegut aquest divendres els principals processos d'innovació que ha desenvolupat Sant Cugat en els últims anys. Una de les màximes responsables d'aquest ministeri, Hwang Ya-Ping, s'ha mostrat impressionada pel 'caràcter emprenedor, innovador i verd' de la nostra ciutat. La visita ha comptat amb un recorregut per l'Ajuntament, EsadeCreapolis, el sincrotró Alba i el Claustre del Monestir.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, que ha rebut la comitiva, ha explicat a Cugat.cat que aquesta visita és una manera de vendre la ciutat com un bon lloc per fer una futura inversió.

Jordi Puigneró

Ens pot ajudar a què en un futur algunes d'aquestes empreses que han vingut, puguin instal·lar-se a la ciutat. Això és el que ajuda al municipi.




La visita ha començat a primera hora de divendres a l'Ajuntament i ha continuat amb un recorregut pels principals punts neuràlgics econòmics del municipi com EsadeCreapolis. El Sincrotó Alba, a Cerdanyola, i el Claustre del Monestir han estat els altres dos indrets claus pels quals els taiwanesos s'han interessat.

Una de les màximes responsables del ministeri d'Economia, Hwang Ya-Ping, ha destacat el model de ciutat de Sant Cugat i ha mostrat el seu interès com a ciutat de futur.

Hwang Ya-Ping

Crec que és una ciutat innovadora en aquesta àrea. També cal destacar la seva tecnologia que ha estat de gran utilitat per a l'Ajuntament, per als negocis i les delegacions, és impresionant.





La delegació ha posat el punt final a l'estada a la nostra ciutat amb una visita cultural pel Monestir. La trobada s'emmarca en els intercanvis que realitza la xarxa Living Labs Global, de la qual Sant Cugat és membre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.