Quinze militants locals de les JERC participen en l'organització de l'Acampada Jove 2003


  • Comparteix:

La música, els esports i tot tipus d'activitats culturals són els ingredients principals de l'Acampada Jove 2003 que organitzen les JERC a Arbúcies del 17 al 19 de juliol. Quinze militants de les JERC de Sant Cugat participen en l'organització d'aquest esdeveniment. Enguany, aquesta trobada arriba a la seva vuitena edició amb nombroses millores i amb l'objectiu de superar els 19,000 participants de l'any passat.

Durant aquests dies, joves d'arreu dels Països Catalans es trobaran a Arbúcies per participar d'aquesta festa que vol ser un crit a favor de la identitat catalana i en contra de temes com el feixisme, l'especulació i la guerra. Les JERC de Sant Cugat contribuiran activament en aquest esdeviment amb 15 militants col·laborant en l'organització. Segons Ramon Puigneró, membre de la JERC, el festival sempre ha gaudit de força èxit entre els joves santcugatencs.

Ramon Puigneró

L'any passat hi va haver uns cent acampats de Sant Cugat


Aquest any, el festival comptarà amb mitja dotzena d'espais on s'hi faran tot tipus d'activitats com concerts, xerrades formació, teatre, mostres de vídeos, mercadet i exposicions. Així mateix, hi haurà importants millores en el recinte de l'acampada que comptarà amb dutxes, lavavos i espai suficient per a 8,000 persones. A més, el poble ha posat a disposició dels joves diversos equipaments municipals. D'entre totes les activitats, els concerts seran el plat fort del festival amb un cartell molt espectacular tal i com explica Eduard Anguita, membre de la JERC.

Eduard Anguita

Hem combinat la millor música d'aquí amb grans grups internacionals


Tots els interessats en participar en aquesta iniciativa, trobaran una altra facilitat en el transport ja que la JERC ha establert un servei d'autobusos entre Sabadell i Arbúcies. Les entrades per l'Acampada Jove 2003 ja es poden adquirir a la botiga Compàs. Per més informació, podeu consultar la plana web: www.acampadajove.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.