La urbanització, el teatre i la piscina centren de nou la festa reivindicativa dels veïns de Mira-sol


  • Comparteix:

La urbanització de la totalitat de Mira-sol és la principal reivindicació, un any més, dels veïns del districte. La queixa s'ha fet durant la festa de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol, que sota el lema 'Prou pols i fang. Tot Mira-sol urbanitzat', ha reunit prop de 150 persones aquest diumenge en el tradicional dinar popular al Casal del districte. La finalització de la piscina i del teatre, així com una neteja dels carrers són altres necessitats del districte, segons els mirasolencs, que han introduït un toc d'humor en les seves peticions.

La festa ha mantingut el seu rerefons reivindicatiu per tornar a demanar celeritat en la pavimentació de la totalitat dels carrers del districte.

El veïns també s'han queixat del retard en la construcció de la piscina, del teatre i de les goteres del Casal. Són declaracions a Cugat.cat.

Veïns

Els carrers, la piscina, el teatre i les goteres. / Quan cantem al cor ens cau aigua. / El meu carrer segueix sense asfaltar. / Portem 15 anys demanant la piscina.


El president de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel, ha centrat la seva petició en la urbanització del districte, tot i que ha recordat que és una acció que implica la participació econòmica dels veïns.

Josep Maria àngel

La fi de la urbanització de Mira-sol, carrer Alps i travessies i el carrer Pla, Mallorca i travessies. No s'ha complert la promesa electoral però els veïns han d'assumir el 80%.




La festa també ha comptat amb l'actuació del Cirk Catacrok, un taller de malabars, un espectacle de màgia i la projecció del documental 'Què ens falta a Mira-sol?', que mostra un recull de les principals queixes dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.