El Terra Dolça celebra el 5è aniversari amb activitats per tots els gustos


  • Comparteix:

Entrada de l'espai Terra Dolça

Entrada de l'espai Terra Dolça

L'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça celebra aquest dissabte la gran festa del 5è aniversari de la seva creació amb activitats per a petits i grans que inclouen actuacions dels bastoners, titelles, teatre, un sopar i una actuació de rumba catalana. Els responsables del Terra Dolça han valorat positivament la trajectòria de l'espai aquest quinquenni i afirmen que per un part de la població ja són 'un referent'.

Les propostes començaran a les cinc de la tarda i es focalitzaran a la plaça de Sant Pere. El responsable del Terra Dolça, Guim Pros, ha explicat a Cuga.cat amb quines activitats s'obrirà i es tancarà aquesta jornada festiva.

Guim Pros

Hi ha activitats des de les cinc de la tarda amb els bastoners i a les deu de la nit tenim el fi de festa amb actuació en directe i un sopar a la plaça.


Entre aquest actes hi haurà dues propostes més. A partir de dos quarts de set, els titelles per la canalla amb 'El lladre de guants blancs'. Una hora més tard, arribarà el teatre de In-fusió Teatre que teatralitzarà la poesia 'Un gran bosc de paraules' de Miquel Martí i Pol.

Pros també ha fet una valoració d'aquest cinc anys de presència a l'àmbit cultural i gastronòmic de la ciutat.

Guim Pros

Estem molt contents de com ens va i creiem que després de cinc anys podem començar a dir que per una part de la població som un referent.





Pros també ha destacat que de cara als propers anys tenen la intenció d'incorporar productes ecològics a la carta del Terra Dolça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.