Gran diversitat d'activitats al Racó Infantil d'avui


  • Comparteix:

El Racó Infantil de Festa Major proposa per avui nombroses activitats de participació. Durant el matí, tindrà lloc un taller de xapes perquè els més menuts es puguin confeccionar la seva xapa de la festa major. Aquesta hora comença una lectura de contes sobre les tres bessones. Tots els nens que hi assisteixin, rebran un vale que podran intercanviar per un regal al punt d'informació de la Plaça Octavià.

D'altra banda, aquesta tarda hi haurà un circuit d'aventura, jocs de gegants d'arreu del món i el jumping saltardor. A més, els més menuts tindran l'oportunitat de fer una estructura col·lectiva amb tubs. Una altra de les estrelles de la tarda, serà però, el rocòdrom, que ha despertat l'interés dels més menuts. La responsable del Racó Infantil, Mayra, ens dóna més detalls d'aquesta última proposta:

Mayra

Els nens podran pujar i baixar per dues estructures gegants. No hi ha cap perill perquè en tot moment estan agafats amb un arnés.


Les activitats de la jornada es completaran amb l'espectacle de circ sota la llum de la lluna que oferirà el Circ Imperfecto.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.