Sant Cugat acull la presentació dels resultats del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura


  • Comparteix:

Aquesta tarda es coneixaran els resultats

Aquesta tarda es coneixaran els resultats

L'estudi més gran que es fa a Catalunya de les audiències de comunicació i dels consums culturals als territoris de parla catalana es presenta aquest dimecres a la tarda a la ciutat. Es tracta del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, impulsat per la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura (FUNDACC). Aquest estudi té per objectiu proporcionar informació valuosa als agents d'aquest mercat interessats a definir estratègies comercials i polítiques efectives. Aquests destinataris són els mitjans i grups de comunicació, agències de mitjans, indústries culturals i d'altres empreses i institucions.

Intervindran a aquesta presentació el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, el director general del Baròmetre, Joan Sabaté, i el seu director tècnic, Lluís Tolosa.

La presentació s'emmarca en la celebració dels 25 anys del setmanari local 'TOT Sant Cugat'. El seu editor, Ramon Grau, ha explicat a Cugat.cat què és el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura.

Ramon Grau

El Baròmetre ens permetrà conèixer les dades d'audiència dels mitjans locals i els hàbits dels seus consumidors.





L'acte se celebrarà a dos quarts de vuit del vespre a la sala de conferències del Museu de Sant Cugat. L'entrada és lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.