La Unipau arriba al seu 25è aniversari amb el repte d'internacionalitzar la institució


  • Comparteix:

El Claustre del Monestir ha acollit la celebració del 25è aniversari de la Unipau

El Claustre del Monestir ha acollit la celebració del 25è aniversari de la Unipau

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) ha celebrat aquest dissabte el seu quart de segle al Claustre del Monestir amb la mirada posada en la internacionalització i la continuïtat de la institució. L'acte, que ha reunit bona part dels ponents i participants que han passat per la Unipau al llarg d'aquests 25 anys, també ha servit per recordar la figura del seu fundador, Frederic Roda. La celebració continuarà amb la 25a edició del Seminari d'Estiu que enguany farà una panoràmica dels principals temes que s'han posat sobre la taula en aquests anys. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha explicat a Cugat.cat quins són els principals reptes de futur.

Arcadi Oliveres

Els reptes són continuar, internacionalitzar la Unipau, que continuem sent amics i, finalment, arribar a més gent.



La celebració ha comptat amb la presència de gran part dels ponents i participants que han passat per la Unipau al llarg d'aquests anys. Tots ells han destacat quines han estat les principals aportacions de la Unipau.

Assistents

És un intercanvi d'experiències. / Un element clau en la construcció de la pau a Catalunya. / Molta gent important ve de la Unipau.




L'alcalde, Lluís Recoder, que també ha participat de la celebració, ha remarcat la importància de la institució per a la ciutat.

Lluís Recoder

Ha aportat prestigi gràcies a un bon treball per tal de debatre i esbrinar les causes dels conflictes i proposar solucions.





El grup Barcelona Guitar Quartet ha posat la nota musical a aquesta celebració que ha servit per recordar l'objectiu de la Unipau, que té en la construcció de la pau el seu principal sentit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.