La Unipau i Lluïsa Ribatallada reben els premis Paul Harris i Venus del Rotary


  • Comparteix:

El president del Rotary amb la regidora Susanna Pellicer i els premiats

El president del Rotary amb la regidora Susanna Pellicer i els premiats

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) i la santcugatenca Lluïsa Ribatallada han estat distingides aquest dissabte amb els premis Venus Sant Cugat i Paul Harris atorgats pel Rotary Club. Una medalla, una insígnia i un diploma del Rotary Club Sant Cugat han servit per reconéixer la tasca dels premiats. D'aquesta manera, l'entitat ha reconegut la figura de Ribatallada per la seva trajectòria professional lligada a la llibreria Paideia i la Unipau pels 25 anys de cursos a favor de la pau. L'entrega s'ha fet durant la 19a Nit Rotària a la Masia Can Ametller.

Aquesta vegada el premi Paul Harris, atorgat a persones i entitats que han tingut iniciatives notables de qualitat professional i humana d'acord amb els principis i ideals del moviment rotari, ha distingit la santcugatenca Lluïsa Ribatllada. El premi Venus Sant Cugat, una escultura cedida pel soci d'honor del club, l'escultor Ricard Sala, ha recaigut en la Unipau.

El Rotary de Sant Cugat ha fet entrega dels premis en la 19a Nit Rotària, que posa fi a una etapa. El proper juliol i com es habitual l'entitat farà el canvi de president, que exercirà el seu càrrec coincidint amb el 20è aniversari de aquesta cita anual. L'actual president del Rotary, Carlos Baranguà, ha avançat a Cugat.cat qui agafarà el relleu.

Carlos Baranguà

Juanjo Pérez serà el proper president. Serà ell qui decidirà la 20a Nit Rotària. Alguna cosa farem, és una xifra rodona.






El Rotary Club de Sant Cugat té presència a la ciutat des de fa 21 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.