Vicenç Creus, nomenat nou president de l'AVAN


  • Comparteix:

Foto de família de la nova junta de l'AVAN

Foto de família de la nova junta de l'AVAN

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) estrena nova etapa amb el nomenament de Vicenç Creus com a president de l'entitat. La junta també es renova amb Pilar Portés com a sotspresidenta i Montse Nayach i Jaume Farrés com a nous vocals. A un any de celebrar la majoria d'edat de l'entitat, els principals objectius d'AVAN són refermar la seva filosofia, millorar l'organització, la comunicació i la gestió dels seus centres.

Vincenç Creus, exgerent de CIPO Sabadell i soci de l'AVAN des de fa més de deu anys, inicia la nova etapa de l'entitat substituint el Dr. Miquel Aguilar, que va presentar la dimissió. Durant el nomenament, el nou president va voler deixar clar el full de ruta que seguirà, l'anomenat Pla Estratègic de l'AVAN del qual cal complir els objectius primordials: assegurar la viabilitat econòmica de tot els projectes i recalcar la voluntat de l'associació d'ampliar complicitats amb tots els agents públics i privats possibles.

AVAN, una associació que va néixer fa 17 anys i que compta ja amb quasi 1.350 socis al Vallès, dedica tots els seus esforços a la difusió i a la divulgació de la neurologia, així com a la millora de la qualitat de vida dels afectats per les diferents malalties relacionades amb aquest camp.

A nivell local, l'AVAN Sant Cugat, situada a la Casa de la Cultura, ofereix durant tot el mes de juliol, activitats gratuïtes lúdico culturals i recreatives dirigides a qualsevol persona afectada, directa o indirectament, per una patologia neurològica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.