El programa 'Sant Cugat m'estima' arriba als Casals d'Estiu


  • Comparteix:

El programa de civisme 'Sant Cugat m'estima' arriba, novament, als casals d'estiu. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els nens practiquin actituds cíviques a través d'activitats didàctiques. El programa, que enguany també s'aplica al centre ASDI, preveu una participació d'uns quatre-cents nens.

Durant aquest mes i la primera quinzena de setembre, nens de 3 a 11 anys gaudiran de les activitats que es realitzen als casals de la ciutat. Aquest any, l'Associació de DisminuÏts Psíquics i Físics s'incorpora a aquest programa que vol fomentar el civisme entre els més menuts.

La regidora d'Acció Cívica, Marta Subirà, ens parla de la necessitat d'aplicar el programa 'Sant Cugat m'estima' als casals d'estiu:

Marta Subirà

Creiem que la millor manera d'inculcar actituds cíviques és a través dels nens


A banda d'aquests jocs, els petits també poden imaginar i escriure les seves pròpies històries, i jugar amb el puzzle i les làmines de 'Les Tres Bessones'. Segons Subirà, les aventures de l'Anna, la Teresa i l'Helena són un bon reclam pels nens a l'hora d'aprendre bons comportaments:

Marta Subirà

'Les tres bessones' és un reclam pels més petits a l'hora de estudiar els bons comportaments


El programa 'Sant Cugat m'estima' es realitza al centre ASDI i als casals de Sant Cugat, Valdoreix, Les Planes, La Floresta i Mira-Sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.