L'Escola d'Arquitectura del Vallés registra un augment del 25% de sol·licituds per estudiar a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Escola d'Arquitectura del Vallés, situada al Campus de Sant Cugat, ha registrat un augment del 25 % en el nombre d'alumnes que volen cursar la carrera en aquesta facultat com a primera opció. Cent vint alumnes es matricularan enguany d'Arquitectura a Sant Cugat en haver superat una nota de talla de 6,58. Cada any són més els alumnes de fora de l'Estat que volen venir a estudiar a la ciutat.

La nota de tall per accedir als estudis d'Arquitectura ha pujat d'un 6,58 de l'any passat a un 6, 81 aquest any. Això és conseqüència de l'augment en un 25% dels alumnes que, en primera opció, volen venir a estudiar a la facultat de Sant Cugat. A més, es produeix un fenomen, cada vegada més creixent, i és que augmenta el número d'alumnes estrangers que escullen l'Escola d'Arquitectura del Vallés, sobretot alemanys i italians com explica el seu subdirector Joan Puigdomènech:

Joan Puigdomenèch

El que notem any rere any és un creixement de la demanda d'alumnes estrangers.


Segons ha explicat Puigdomènech la potenciació del campus universitari de Sant Cugat i l'augment de relacions amb l'Ajuntament ha donat a conèixer la facultat als alumnes de fora. Segons el subdirector de l'Escola, la construcció de la residència d'estudiants afavorirà l'establiment d'alumnes estrangers:

Joan Puigdomenèch

És un tempa important que ens ajudarà a guanyars estudiants no de la comarca sinó de l'Estat i estarnger.


En termes generals, 11.000 alumnes de tot Catalunya no han aconseguit plaça als estudis escollits en primer lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.