El pregoner de la Festa Major de La Floresta elogia el creixement urbanístic i econòmic del districte


  • Comparteix:

La comèdia dels erros va omplir la UREF.

La comèdia dels erros va omplir la UREF.

L’elogi de l’entorn natural de La Floresta i els canvis positius que ha viscut el districte en 10 anys han estat els eixos principals del pregó de Festa Major de La Floresta, que s’ha llegit aquest dissabte. El pregoner d’enguany ha estat el director de l’oficina de Caixa Terrassa, Manel Soriano, que ha destacat l’important impuls urbanístic i econòmic del districte en l'última dècada.

Des de fa 10 anys, Manel Soriano dirigeix l'oficina de Caixa Terrassa a La Floresta. En aquest temps, ha assistit a les transformacions que ha viscut el districte i ha pogut comprovar el salt qualitatiu que s'ha produït. Segons Soriano, el creixement urbanístic de La Floresta ha estat de qualitat i ha respectat el medi ambient, alhora que han millorat els equipaments i les comunicacions.

Manel Soriano

El creixement urbanístic ha estat de qualitat, respectuós amb l'entorn natural. Hi ha més instal·lacions esportives, millors comunicacions i una natura fantàstica.


Però, en paraules del pregoner de la Festa Major de La Floresta, el més valuós del districte són les persones que hi viuen. La Floresta és, per Manel Soriano, un poble viu i dinàmic que està envoltat d'un entorn natural privilegiat.

Manel Soriano

De vegades no valorem prou l'envejable entorn natural de La Floresta.


Durant la lectura del pregó, a la qual han assistit més d'un centenar de persones, alguns veïns han desplegat pancartes de protesta contra les contribucions especials. L'acte inaugural de la Festa Major de La Floresta ha acabat amb una cantada d'havaneres a càrrec de la Coral Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.