L'Hospital General assumeix fins a vuit ingressos diaris provinents de la sanitat pública


Temes relacionats

El Capio HGC es presta a col·laborar amb el futur hospital públic de la comarca (26/feb/10)

ICV demana 'celeritat' en la construcció de l'hospital públic de Rubí-Sant Cugat (16/feb/10)

CiU assegura que 'la mala planificació' del govern retarda el nou hospital públic de la zona (23/oct/09)

Les obres de l'hospital de Rubí-Sant Cugat començaran l'any vinent i aniran a càrrec de Mútua de Terrassa (27/gen/09)


  • Comparteix:

L'HGC col·labora amb els hospitals de la comarca per descongestionar la sanitat pública

L'HGC col·labora amb els hospitals de la comarca per descongestionar la sanitat pública

El Capio Hospital General de Catalunya (HGC) assumeix prop de vuit ingressos diaris per descongestionar el col·lapse dels hospitals públics de la comarca. L'HGC ofereix quiròfans i llits als malalts provinents del Parc Taulí de Sabadell, l'Hospital de Granollers i l'Hospital de Mollet del Vallès. Aquestes ajudes, que són fruit d'un conveni entre els hospitals de la comarca, no suposen un problema per a l'HGC i serveixen per cobrir la demanda en les èpoques de més activitat.

L'HGC dóna servei a les àrees de cirurgia cardíaca, radioteràpia i activitat dermodinàmica, i ofereix llits i quiròfans als pacients provinents de la sanitat pública per descongestionar els hospitals de Sabadell, Granollers i Mollet del Vallès. El flux de demanda oscil·la durant l'any i l'HGC actua sobretot a l'hivern, quan hi ha més demanda sanitària, i en moments ocasionals com, per exemple, les èpoques de grip.

El director del centre, Xavier Mate, ha explicat en declaracions a Cugat.cat que l'hospital juga un paper col·laborador i que això no suposa un problema per al centre. Segons Mate, aquest acord reforça el treball conjunt de l'HGC amb els diferents hospitals de la comarca i aporta qualitat al centre.

Xavier Mate

Estem passant de les 2.000 altes de col·laboració als serveis d'urgències del Parc Taulí i Granollers. L'HGC col·labora en èpoques de saturació.


L'HGC es va oferir en el seu moment a acollir el futur hospital de referència de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, que finalment es construirà a Rubí. Tot i això, l'HGC es mostra disposat a col·laborar amb el nou centre i a oferir els serveis necessaris per satisfer la sanitat pública de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.