Wenrolling, guanyadors del primer concurs 'Joves a Debat' que ha estat marcat pel 29-S


  • Comparteix:

Toni Rodríguez, a l'esquerra, i el grup Wenrolling

Toni Rodríguez, a l'esquerra, i el grup Wenrolling

Fins a quatre grups han participat aquest dissabte al Casal de Joves TorreBlanca en la primera edició del concurs de debats que organitza la Jove Cambra Internacional (JCI). La vaga del 29 de setembre ha centrat el concurs, que ha guanyat el grup Wenrolling. L'organització, que ha comptat amb el suport de Cugat.cat, ha avançat que té la intenció de consolidar els debats com a activitat per als joves del municipi.

Un jurat, que ha comptat amb la presència de la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha valorat el debat al qual han participat les quatre formacions. El grup Wenrolling ha guanyat la final i té ara la oportunitat de competir a Lleida, on es farà la gran final catalana entre tots els finalistes de les jornades de Joves a Debat, celebrades en una quinzena de municipis. La gran final està dotada amb un premi de 1.000 euros i qui guanyi anirà a una altra final a nivell europeu.

El director del programa Joves a Debat a la nostra ciutat, Toni Rodríguez, ha valorat molt positivament la jornada, tant pel nivell del jurat i dels participants com per l'assistència de públic. Rodríguez ha subratllat quin és l'objectiu de les jornades.

Toni Rodríguez

A la gent li costa molt sortir a parlar en públic. Volem ajudar als joves a adquirir competències per treballar aquest aspecte.



Després de la fase classificatòria i la final, el grup Wenrolling ha acabat guanyador. Un dels membres de la formació, Andreu Graells, ha explicat quines han estat les claus de la victòria.

Andreu Graells

Nosaltres ens hem preparat molt bé el tema, hem buscat sempre les raons argumentals de cada temàtica i hem buscat els punts febles dels altres.



Els debats es combinen amb una part formativa que permet aprendre als participants quina postura adoptar en públic, perdre la por i la vergonya. Les classes s'han fet també al Casal de Joves TorreBlanca. Els organitzadors de la iniciativa han obert la porta a continuar treballant a la ciutat per organitzar més classes formatives i jornades de debats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.