La Policia Local evita que dos lladres s'enduguin un gènere valorat en 16.000 euros


  • Comparteix:

La Policia Local ha intervengut gènere valorat en 16.000 euros

La Policia Local ha intervengut gènere valorat en 16.000 euros

La Policia Local ha interceptat la matinada de dimarts a dimecres el gènere que volien robar dos individus, valorat en 16.000 euros, en una botiga de roba del carrer Valldoreix. Ho ha explicat a Cugat.cat l'inspector en cap del cos policial, Josep Maria Escarré, que ha admès que no s'ha aconseguit detenir els lladres, però que els testimonis i les proves que han deixat els individus permetran enxampar-los en els propers dies. De fet, fonts de la Policia Local han explicat aquest dijous a Cugat.cat que els presumptes lladres ja han estat idenfiticats.

Els fets han tingut lloc la matinada de dimarts a dimecres, quan dues persones han aconseguit entrar a una botiga del carrer Valldoreix trencant l'aparador. Un cop a dins, el servei de vigilància de la zona comercial de la ciutat ha pogut interceptar tota la roba que havien recollit els lladres, però els individus han aconseguit escapar en un vehicle robat, tal com ha explicat el cos policial.

L'inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, ha explicat la persecució policial que s'ha desenvolupat després de la intercepció. Ho ha dit aquest dimecres al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat ràdio.

Josep Maria Escarré

Han escapat amb un cotxe robat tirant tanques per terra i intentant atropellar un agent de policia.




Ara els Mossos d'Esquadra porten la investigació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.