El cicle 'Nits temàtiques' de la Unipau debatrà sobre l'actualitat social, política i econòmica


  • Comparteix:

Les xerrades tindran lloc a la Casa de Cultura

Les xerrades tindran lloc a la Casa de Cultura

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) ha organitzat un cicle d'anàlisi i debat sobre l'actualitat econòmica, política i social a través de llibres. La influència del pensament religiós, les relacions interculturals i els objectius del desenvolupament del Mil·leni són alguns dels temes que es tractaran al cicle. La iniciativa porta per nom 'Nits temàtiques' i tindrà lloc un cop al mes a la Casa de Cultura a partir de divendres vinent.

El tercer divendres de cada mes, un membre de la Unipau encapçalarà el debat corresponent al cicle i exposarà els ítems principals d'un document que servirà de punt de partida per a l'anàlisi en grup. El cicle donarà el tret de sortida divendres de la setmana vinent amb l'anàlisi del llibre 'Què vol dir integració?', de Norbert Bilbeny. Durant aquest primer trimestre, també s'analitzaran els llibre 'El espejismo de Dios', de Richard Dawkins Hawking, 'Algo va mal', de Tony Judt i l'Informe 2010 de les Nacions Unides.

La directora de la Unipau, Neus Sotomayor, ha explicat en què consisteix aquest cicle. Són declaracions a Cugat.cat.

Neus Sotomayor

És una sessió oberta. Hem triat uns llibres que tracten un tema que volem analitzar i a partir de la lectura fem un debat.



El primer trimestre posarà punt final amb la projecció del documental 'Janadesh - People's veredict', que tindrà lloc el divendres 21 de gener.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.