El temporal obliga a suspendre gran part dels actes de l'Aplec de la Salut


  • Comparteix:

El temporal de vent i pluja ha obligat a anul·lar aquest dimarts alguns dels actes més significatius de l'Aplec de la Salut. Davant el mal temps, l'organització ha optat per canviar l'emplaçament de la celebració a l'església de l'Assumpció de la Mare de Déu de Valldoreix. La Santa Missa i el concert a càrrec de les corals Harmonia de Valldoreix i del cor alemany Neuve Chor han estat les dues úniques activitats que s'han pogut celebrar.

El mal estat de l'accés a l'ermita de la Mare de Déu de la Salut ha provocat a primera hora del matí el canvi d'emplaçament de la trobada per poder celebrar els dos únics actes de la jornada, l'ofici religiós i el concert de corals.

La jornada ha començat a les 11 del matí amb la Santa Missa celebrada a l'església de l'Assumpció de la Mare de Déu. Posteriorment, la coral Harmonia de Valldoreix ha ofert un concert amb un repertori centrat en la música tradicional catalana. Per primera vegada, l'Aplec ha comptat amb una coral convidada. Una trentena d'alemanys provinents del municipi Languen Main han delectat els assistents amb peces centrades en el Renaixement fins arribar al segle XX. La interpretació conjunta de la peça 'Rossinyol' ha acabat de tancar una trobada que s'ha vist deslluïda pel temporal.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha subratllat que és el primer cop en anys que s'han vist obligats a suspendre gairebé la totalitat dels actes.

Montserrat Turu

Existia el risc per pluja però és el primer cop en anys que no havíem anul·lat, des d'un primer moment, gairebé la totalitat dels actes.




Prop de 200 persones han participat de l'Aplec de la Salut d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.