3.500 persones ja gaudeixen de la targeta Sant Cugat Comerç


Temes relacionats

La targeta Sant Cugat Comerç suma 3.000 euros per a Càritas (19/feb/10)

Neix la Targeta Sant Cugat Comerç amb el suport de 200 establiments (26/nov/09)


  • Comparteix:

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany

La Federació d'Associacions de Comerciants ja ha repartit 3.500 targetes Sant Cugat Comerç i vol augmentar la xifra en 500 abans de Nadal. A falta d'un mes per complir-se el primer aniversari de la targeta, les gasolineres BP de la ciutat s'han afegit aquesta setmana a la iniciativa i la federació espera que altres entitats de la ciutat com el Teatre-Auditori també formin part de la campanya.

La targeta Sant Cugat Comerç va néixer fa un any amb l'objectiu d'incentivar el comerç local entre els ciutadans a través d'un descompte del 2,5% en les vendes de les botigues adherides.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha valorat molt positivament la campanya, ja que des del novembre passat s'han repartit 3.500 targetes entre els ciutadans. Tot i això, Galvany confia en l'època nadalenca per fer créixer aquesta xifra i arribar a les 4.000 targetes repartides. Ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat.

Josep Lluís Galvany

Hem entregat unes 3.500 targetes i hi ha més de 200 comerços adherits. Les gasolineres BP també formen part de la iniciativa.



Des d'aquesta setmana, els santcugatencs ja poden utilitzar la targeta a la gasolinera de Coll Favà i a la dels Quatre Cantons, a banda dels més de 200 comerços adherits a la iniciativa. La targeta, que permet pagar als establiments federats i proporciona descomptes als clients, es pot aconseguir gratuïtament a qualsevol oficina de La Caixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.