Quasi 9.000 santcugatencs dediquen el seu record als desapareguts en la festivitat de Tots Sants


  • Comparteix:

Entre 8.000 i 9.000 persones han visitat el cementiri municipal durant el cap de setmana llarg de Tots Sants. Un any més, els santcugatencs han esglaonat les visites entre dissabte, diumenge i dilluns, tot i que el dia que més persones ha rebut l'equipament ha estat el Tots Sants, com marca la tradició.

La tradició continua present a Sant Cugat per la festivitat de Tots Sants. Enguany han estat entre 8.000 i 9.000, segons fonts del cementiri municipal, els santcugatencs que han decidit, un any més, dedicar el seu record al familiars i amics desapareguts. La xifra no ha superat les previsions de l'equipament municipal, que esperava rebre al voltat de 12.000 visitants.

Enguany Tots Sants ha caigut en dilluns i per aquest motiu les visites al cementiri s'han repartit entre dissabte, diumenge i dilluns. Tot i ser visites esglaonades, el responsable administratiu del cementiri, Santiago Moner, ha assegurat que, seguint la tradició, les famílies santcugatenques continuen duent flors als difunts el dia 1 de novembre. També ha recordat quins han estat els serveis especials que ha ofert la instal·lació durant el cap de setmana.

Santiago Moner

Un servei d'autobusos durant tot el cap de setmana i la pregària tradicional del dia de Tots Sants.


A la missa ha assistit al voltant d'una cinquantena de persones i el servei d'autobusos ha funcionat a bon ritme durant els tres dies.

Com marca la tradició, els visitants han omplert el cementiri de flors naturals de tots els colors, donant d'aquesta manera una llum especial als nínxols dels seus éssers estimats. Una manera de mantenir viva en el record la flama dels desapareguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.