La presidenta de l'EMD rep les dues medallistes de Valldoreix en els Special Olympics de Dublín


  • Comparteix:

Montse Turu ha lliurat un gravat de Mercè Diògene.

Montse Turu ha lliurat un gravat de Mercè Diògene.

La presidenta de l'EMD ha ofert una recepció a les santcugatenquesd Emma Tomàs i Nieves Sayas que han obtingut dues medalles als Mundials dels Specials Olympics celebrats a Dublin. Durant la recepció feta a les dues esportistes membres de l'Associació Telefònica d'Assistència als Minusvalida de Valldoreix (ATM), ha manifestat la seva voluntat d'estrènyer els llaços amb les entitats del municipi.

L'ATAM funciona a Valldoreix des de fa 18 anys. Durant aquest temps, el centre ha treballat formant els discapacitats de cara a un futur laboral i fomentant la pràctica d'activitats de lleure. És el cas de l'esport, una afició que ha portat als 40 usuaris de l'ATAM a participar en diversos campionats.

Els Mundials dels Specials Olympics ha suposat un incentiu per Nieves Sayas, que ha obtingut medalla d'or en llançament de pes i de plata en els 100 metres d'atletisme. Per la seva banda, Emma Tomàs s'ha fet amb el metall de bronze en els 400 metres i una medalla de participació en el salt de longitud. Escoltem Emma Tomàs:

Emma Tomàs

Volem aconseguir més medalles més endavant


Davant d'aquest èxit, la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha rebut les guanyadores i la resta d'usuaris de l'ATAM. La recepció ha servit a Turu per recordar que l'entitat vol estar, en tot moment, al costat de les entitats:

Montse Turu

Millorar les condicions de les entitats és un dels nostres objectius


Mª Teresa Ruiz, directora de l'ATAM, ha remarcat que el centre ha buscat que cada usuari practiqui un esport adaptat a les seves característiques:

Mª Teresa Ruiz

Treballem perquè cada usuari pugi practicar un esport adient a les seves característiques


La presidenta de l'EMD ha lliurat a Tomàs i Sayas un gravat de l'artista valldoreixenca Mercè Diogène.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.