Ja ha començat la 15a diada castellera dels Gausacs


  • Comparteix:

Cartell de la diada dels Gausacs

Cartell de la diada dels Gausacs

L'entrega d'escuts als nous castellers en acabar l'assaig general marcarà la jornada d'aquest dimarts de la 15a Diada dels Castellers de Sant Cugat, que s'acabarà diumenge amb una actuació conjunta dels camises verdes amb els castellers de Lleida i els de Sants. La setmana castellera inclourà una tertúlia de reflexió dels gairebé 15 anys de la colla, un concert de gralles del grup Canya d'Or i un torneig de tennis taula, entre altres.

La tertúlia al voltant de la història dels Gausacs d'aquest dijous serà un dels punts forts de la setmana. L'acte reunirà dos antics caps de colla, Josep Maria Barberà i Marc Maymó, i el gerent de la coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Guillermo Soler.

El president de l'entitat, Santi Casanovas, ha explicat que actes com aquests ajuden els nous castellers a entendre més què són els Gausacs.

Santi Casanovas

La història dels Gausacs ja comença a ser important i com que tenim molta gent nova, és la manera que s'impregnin de la nostra trajectòria.




Prèviament, aquest dimecres, al local social dels Gausacs, es farà el torneig social de tennis taula.

Aquest dissabte, a la plaça de Lluís Millet, hi haurà l'actuació de vigílies, amb els Nyerros de la Plana. A partir de les vuit del vespre, el correbars traslladarà els castellers i públic present fins la plaça de l'Om, on les gralles de la Canya d'Or posaran el punt final a la jornada prèvia.

La diada de diumenge començarà a les vuit del matí, amb les matinades dels grabals, seguirà amb l'esmorzar al local i arribarà al punt culminant amb l'actuació castellera a la plaça d'Octavià. Els camises verdes sortiran a plaça acompanyats dels castellers de Lleida i els de Sants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.