Oliveres: 'Bush torna a mentir quan diu que no volia anar a la guerra de l'Iraq'


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres

Arcadi Oliveres

El president de Justícia i Pau, el santcugatenc Arcadi Oliveres, qualifica de 'mentida' les paraules de l'expresident nord-americà George Bush quan diu que era un dissident en el grup que volia declarar la guerra a l'Iraq. Segons Oliveres, la biografia de Bush és una manera de fer una valoració 'agradable' d'una presidència que ha estat 'nefasta'. A més, ha afegit que els líders que van donar suport a la guerra de l'Iraq haurien de ser jutjats pel Tribunal Penal Internacional.

Arcadi Oliveres ha fet una valoració dels fets que van portar a la guerra de l'Iraq i ha dit que si fos veritat que Bush no volia provocar-la hauria d'haver dimitit. Ho ha dit a Cugat.cat.

Arcadi Oliveres

No hi havia arguments per fer aquesta guerra i el Tribunal Penal Internacional hauria de jutjar Bush, Aznar i Blair.









En les seves memòries, Bush també fa referència a l'expresident del govern espanyol José María Aznar, de qui diu que és un gran líder visionari. En canvi, Oliveres considera Aznar un criminal de guerra ja que va portar Espanya a un 'desastre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.