Una sessió de cinefòrum reuneix grans i petits en una trobada per combatre l'Alzheimer


  • Comparteix:

Un cinefòrum ha reunit diverses generacions a la Casa de Cultura

Un cinefòrum ha reunit diverses generacions a la Casa de Cultura

Una sessió de cinema mut ha acostat malalts d'Alzheimer i familiars de totes les edats en una trobada aquest dissabte a la Casa de Cultura. La iniciativa, organitzada per l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer (AFA), ha servit per fomentar les relacions entre els participants i incentivar la participació dels assistents en la lluita contra la malaltia.

L'AFA organitza aquestes trobades com una alternativa més lúdica a les seves activitats habituals com les xerrades i els seminaris per fomentar la cohesió entre els sus membres i ajuntar les diferents generacions de les famílies. La presidenta de l'AFA, Isabel Martínez, ha valorat l'èxit de la iniciativa.

Isabel Martínez

És la primera vegada que ho fem a Sant Cugat. La gent ha donat una bona resposta. És per a totes les generacions.




Enguany, la trobada ha consistit en la projecció de pel·lícules dels anys 20 en una sala especialment decorada per a l'ocasió.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha lloat la tasca que l'organització fa a la nostra ciutat.

Carmela Fortuny

L'associació no es limita a proporcionar informació sobre la malaltia, sinó que organitza activitats on pots passar una bona estona.






L'AFA no es limita a assistir els malalts d'Alzheimer, sinó que també proporciona ajuda i informació als seus familiars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.