Ja es coneixen els guanyadors del Concurs de Vídeos d'Estiu 2010


  • Comparteix:

El Concurs de Vídeos d'Estiu 2010 del canal Youtube Sant Cugat, que organitza l'Ajuntament i Cugat.cat, ja ha entregat el seus premis al Teatre-Auditori. Clara Ribera, amb el seu vídeo, 'Bolívia - 3r Concurs Sant Cugat' ha obtingut el primer premi, seguit de 'Summer Colours', de la santcugatenca Maria Roig-Gironella i de 'Llimonada d'estiu', d'Eduard Taberner. L'edició d'enguany, però, ha guardonat un total de 12 participants, i quatre més pels vídeos enregistrats amb mòbils. El lema d'enguany ha estat 'Ajuda'ns a decidir entre el mar i la muntanya'.

El Cafè-Auditori del Teatre-Auditori ha rebut els participants del Concurs de Vídeos d'Estiu 2010 per desvetllar els guanyadors de l'edició d'enguany. Clara Ribera, amb el seu vídeo, 'Bolívia - III Concurs Sant Cugat' ha obtingut el primer premi i també han estat vencedors 'Fent màgia amb una 'Magic'', de Dani Quella, 'Carmencita i Alvaro', d'Alvaro Reyes i 'Ni Platja ni Muntanya: Crisi 2.0!, d'Ivan Hidalgo, entre els 12 finalistes.

El premi per al millor vídeo gravat amb mòbil sense editar ha estat per Martina Monells, amb el vídeo 'Els meus amics i jo', ha i 'Fent màgia amb una 'Magic'', de Dani Quella, 'Carmencita i Alvaro', d'Alvaro Reyes i 'Ni Platja ni Muntanya: Crisi 2.0!, d'Ivan Hidalgo són els altres finalistes.

Els premis han estat cortesia de Media Markt, HP, Vodafone, Grup Dir, Smart Box, Teatre-Auditori i Avantravel Viatges i estaven valorats en un total de 3.000 euros. A més, la resta de participants que no han obtingut premi i han assistit a l'acte han obtingut un regal commemoratiu per la seva participació.

L'acte ha estat presidit pels membres de jurat i pel regidor d'Innovació, Jordi Puigneró, que ha destacat l'elevat nombre de participants d'aquesta edició, un total de 23 produccions de santcugatencs, i la qualitat dels films i ha destacat el bon estat del Canal Youtube a internet.

Jordi Puigneró

Ha estat un èxit perquè hem tingut més de 4.000 visites en el portal. Estem satisfets de que el canal compleixi l'objectiu pel qual va ser creat.





El Cafè-Auditori ha acollit, aquest dimarts a les vuit del vespre, l'entrega de premis del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.