Pep Tugues: 'Espero que la programació del Teatre-Auditori ompli l'esperit dels santcugatencs'


  • Comparteix:

La nova programació s'estrena el febrer

La nova programació s'estrena el febrer

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, espera que la programació del primer trimestre d'enguany serveixi per 'mantenir la confiança dels espectadors'. Tugues ha afirmat que el seu objectiu és cobrir les expectatives culturals dels santcugatencs i que l'oferta del teatre els cridi l'atenció.

Entre els espectacles musicals, Tugues en destaca dos com a 'reptes' principals del Teatre-Auditori: 'Mamma mia!', que es podrà veure els primers deu dies d'abril, i la proposta infantil 'Geronimo Stilton'. A més, aquesta temporada s'estrena la fórmula del teatre de proximitat, que té la intenció d'aprofitar els espais de l'equipament segons les necessitats de l'obra. La proposta es farà la darrera setmana de febrer i inclourà l'obra 'El silenci és or' amb els actors Jordi Boixaderas i Jordi Soler, 'Coses que dèiem avui' adaptada pel director Julio Manrique i 'Primer amor' de Samuel Beckett.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, vol així 'cobrir les expectatives culturals' dels santcugatencs.

Pep Tugues

Volem que els espectadors confiïn en nosaltres per alimentar la seva ànima. Espero que les seves expectatives culturals quedin cobertes amb la nova programació.




El Teatre-Auditori, d'altra banda, comptarà amb l'actuació del músic Jorge Drexler a mitjans de febrer, de la cantant Beth amb motiu del Dia Internacional de la Dona i l'òpera 'El barber de Sevilla' a finals de maig, entre altres muntatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.