Nou rècord de Cugat.cat, que frega els 24.000 usuaris per primer cop


  • Comparteix:

Cugat.cat és el portal d'informació local més llegit en català

Cugat.cat és el portal d'informació local més llegit en català

Cugat.cat ha obtingut aquest novembre els millors resultats d'audiència de la seva història. El diari electrònic multimèdia ha registrat 23.792 usuaris únics, amb una pujada del 32% respecte al mes anterior, segons dades de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). No hi ha cap altre portal d'informació local en català que tingui uns resultats d'audiència semblants als de Cugat.cat, que se situa en la quinzena posició de tots els diaris electrònics en llengua catalana.

L'endemà del 12è Cros Ciutat de Sant Cugat, el 15 de novembre, Cugat.cat va registrar els seus millors resultats mensuals, amb més de 1.900 usuaris únics i unes 7.500 pàgines vistes. La segona millor dada es va produir el dia 29, l'endemà de les eleccions al Parlament, amb més de 1.600 usuaris únics i gairebé 6.000 pàgines vistes.

En total, 23.792 usuaris únics van accedir a Cugat.cat al novembre, un 32% més que el mes anterior, en els millors resultats de la història del mitjà multimèdia municipal. Des que l'OJD certifica l'audiència de Cugat.cat, el juliol de l'any passat, els usuaris han crescut un 150%, passant dels 9.500 als gairebé 24.000 actuals. En l'últim any, l'augment d'audiència ha estat del 39%.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, es mostra satisfeta dels resultats i afirma que és gratificant que el mitjà interessi a la ciutat.

Mònica Lablanca

Estem molt contents i sorpresos alhora. Aquests resultats ens ajuden a veure que estem en el bon camí i que Cugat.cat interessa a la ciutat.


Aquest novembre, també s'han multiplicat les pàgines vistes pels usuaris de Cugat.cat, que han accedit a més de 120.000 planes, amb un augment del 31% en l'últim any. Amb aquests resultats, Cugat.cat consolida la seva posició com el portal d'informació local més llegit en català. En el rànquing de tots els diaris electrònics d'informació general en català -encapçalat pel 3cat24.cat, l'Avui i Vilaweb-, Cugat.cat ocupa la quinzena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.